Dogodki

gallery/feb-2-2-18_splitska noč
gallery/številke

DOGODKI V ČinČIN-u, Tobačna

JULIJ

gallery/2-01
gallery/facebook_cover_nov-01
gallery/facebook_cover-01
gallery/9-01
gallery/16-01
gallery/facebook_cover-01

Neprimerne šale, ciničen humor, sarkazem in kruta resnica. To je le nekaj sestavin črnega humorja, ki jih bomo okusili na ta večer.

Prvi večer črnega humorja znotraj Poletne 10ke bo 2. julija seveda na letnem vrtu lokala ČINČIN!

Vsi poznamo kuharsko tekmovanje in oddajo MasterChef Slovenija in vsi navrjetneje veste, da so v preteklih sezonah tekmovali tudi komiki in improvizatorji!

OPEN MIC večer ali po 10kino Večer Novega!

Enkrat mesečno bomo na Poletni 10ki prirejali večere novega materiala! Na teh dogodkih lahko nastopi kdorkoli, lahko boste slišali čisto sveže fore priznanih komikov, ali pa podprli nekoga, ki bo prvič stopil na oder! Skratka večer, kjer nikoli ne veš, kaj te čaka!

gallery/facebook_cover-01-01
gallery/23-01

Vročina je že huda, poletje je v polnem zagonu! Zato se prileže oddih na morju, mrzlo pivo ob večeru in seveda dober stand up na torkov večer!

Kaj bomo tokrat poslali? Zgodbe komikov kaj vse so slišali, počeli in videli v preteklem mesecu!

gallery/facebook_cover-01
gallery/30-01

Ste navdušeni nad stand-up komedijo in bi si želeli pripeljati tudi svoje najmlajše? Pripravljamo večer stand-up komedije primerne za (skoraj) vse starosti - 10-100!

O čem vse vam bodo komiki pripovedovali naj ostane še skrivnost, lahko pa vam povemo, da bodo vsebine zabavne, smešne predvsem pa (skoraj) brez kletvic, seksa in tabu tem. Skratka PG-13 vsebina!